April 26, 2011

blogwalking~~~zahiril Adzim..

Hai diaries....
beberapa detik hari lagi status ciknana akan bertukar...huhu...
ada kawan tanye..ape perasaan??..hoho...berdebar tak??...memula tak rasa pape...tp bila ada orang tanye..terus rasa..takut......huhuhu..dengan muka berjerawat ni...wat ciknana bertambah tension!!!

untuk ilangkan tension tu..ciknana pun memblogwalking la...tetibe terjumpe satu blog artis ni....ZAHIRIL ADZIM...kalo korang nak bace blog dia boley klik SINI oke..
~ni la dia zahiril adzim~


dulu zaman tanam anggur kat kampung...ciknana suka bace blog AQASHA..seyes terkesima kejap baca blog aqasha tu..ayat² dia macam klasik gitu...pastu ala² islamic...seyes..mmg terkesima....tak sangka..aqasha yang nyanyi lagu embun..cahaya hati...boley wat ayat² yang...tak tau la nak cakap camne..kalo korang rajin..korang bace la kat blog dia...dia dah lama tak update blog dia...tp nukilan dia yang lama tu still ada lagi....hihi..

berbalik pada blog zahiril adzim ni...ciknana pun ske bace blog dia...ayat² dia ada maksud yang tersirat...
first time bace..mmg terjatuh cinta dengan ayat dia..

Masa aku dicuri lagi demi mencuri hati, seorang puteri. 
Buat pengubat hati juga pelengkap rusuk kiri.
  

fuhhh.....kalo la cikarif yang buat ayat ni...seyes..terharu gile..♥♥♥...

korang kenal tak Zahiril Adzim ni....memula dulu ciknana layan movie KAMI..ciknana ingatkan tikam abu tu pelakonnye Iqram Dizlyn...muke dowang cam same...huhu...pastu tengok dia blakon MERAHPUTIH kat tv3...
kalo skang yang tengah berlangsung lakonan dia cite 6progresif kat tv9..and da latest...JUVANA kat tv3...huhuh..banyak la lagi...tp seyes ske tengok dia blakon dengan Dira Abu zahar dalam 100 Hari Jadi...hihi...
and skang  dengar cite dia akan bertunang dengan pengacara WHI..sheera ayob...huhu...congrat 2 both of u..hihi
kredit 2 murai.com.my


actly...ciknana bukan la fanatik sangat dengan artis² ni...tp tak salahkan kita cuba kenal dowang dengan cara yang lain....hihihi....
ok la...takat ni je la...bubye~~

p/s...kredit 2 zahiril, aqasha...mr.Google..

1 comment:

Naddy Amat said...

sy suke kut bace blog dieh..
tulisan dieh mmg terbaek...!
:)