June 16, 2011

Ya! I ♥Korean!..

Salam diaries...

Hoho..hari² yang membosankan diabiskan dengan melayan video Shinee...hahah..♥
maaf la ye kawan²..saya mmg minat giler korean style walaupun ciknana tak geti berbahasa korea..hahah..
actly, dah lama nak story betapa suke ye ciknana dengan crita korea & KPOP ni..tp bukan la addict bebeno...tp agak minat jugak la...hahah...ye la...hari² masuk kete dengar lagu korea..kat umah on laptop je dengar lagu korea..balik kg layan video korea kat youtube ...hahah...sampai terabai cikarif kalo ciknana dah layan music video KPop lg² kalo tengok Shinee..haha...sorry dear...

oke..ciknana minat cite korea ni since masa masa skolah lagi....start cite Winter Sonata..comey gile yoo jin a.k.a Choi Ji-woo..pastu citer Autumn In My Heart...ensem gile Won bin...tp pastu agk slow la ciknana layan citer korea ni..tp semangat layan cite korea membara masa study kat poli plak...masa tu layan cite FULL HOUSE..comel gile Rain dalam cite tu...orang exam study...ciknana layan cite korea..hahah.



sweet kan Rain..♥

 Lepas cite Full house...terjatuh cinta plak dengan cite hahah..My Girl...ni lagi la siap boleh hafal dialog dia..hahahh...fall in love dgn Gong Chan..nak kate macho tak..sweet ada le..haha...tak tido satu hari layan dari 1st episode sampai 16 episod...giloss! tp i like..♥..hahah..semua sound track cite ni ciknana donlod..hari² dengar..siap  cari lirik dia..nyanyi dengan asal bunyi sama je...hahah

my girl..♥
banyak citer dah tengok...hihi...terlalu banyak yang best..haha..my love pattzi..my sassy girl..my sassy girl chun hyang..coffee prince..banyak lagi la,,hihi.....

Ya! Saya mmg ske tengok cite korea..layan lagu korea...dan ape² je pasal korea..tp saya tak pandai berbahasa korea....hihi...kalo lagu korea...ciknana akan berusaha dengan susah payah cikGoogle cari lirik lagu tu...dengan translation nye skali..hihi...dah macam korean maniac plak kan...hihi...tp saje je suke2 untuk hiburkan hati....hihi

k la..tu je untuk hari ni..terima kasih..♥...hihi

**poyo sungguh!












































4 comments:

princess taiping said...

samaa....pling suka tgk FULL HOUSE klu ulang sepuluh kali pun ttp gak nk tgk....besttt

ciknana said...

yana! lastly jumpe gak blog ko..hihi...
yep...serius besh gile full house..kokukoku..hihi...

InMineDotCom said...

Adik poyo....

ciknana said...

abang lagi poyo!