June 10, 2011

ceritera chenta!

As-Salam diaries...
fuh! nape la agak malas nak belog ea...takde idea? tak jugak...tah le...hihi...brangan lebey gak nye...

BTW...jz nak wish untuk diri sendiri..HAPPY BELATED BIRTHDAY CIKNANA...hihi...poyo nye....dah 26tahun ghupenye daku hidup di atas dunia ni...Alhamdulillah..syukur.... papepun...harijadi kali ni...sungguh bermakna hokey....nape?? sebab myb kali terakhir sambut hari jadi sebagai "cik"..nxt year up sket "cikPuan"...InsyaAllah.hahah....lagi..da best present i got from my fiancee..a bouquet of flower...oh..tak sangka..♥♥..actly...kteorang ada sket krisis b4 my bfday...dah beberapa hari try nak sovle krisis tu,...tp cikarif still dengan ego nye..hahah..lelaki mmg le gitu....tp on thursday..i got a call from florist ni...dia tanye alamat ofis...plik sungguh...tp dalam hati ciknana..comfirm cikarif yang bagi...quite suprise gak...wlupun hari jadi cik nana esok nye..on friday...kre suprise gak la kan..tp bunga nye dapat on my birthday...hihi..
pape pun..thanks cikarif...saya tak sangka awak sanggup bersusah payah cari on9 florist...walaupun saya tau awak takde le romantik mana..hahah..sowie cik arif !!..nxt time buat la lagi....hihi...tak malu!

here it is~...12 kuntum bunga ros..ni masa org tu baru hantar   

me and munga yang chantik itu
hihi...sweetkan...ciknana tak mintak pun kat cikarif bunga tu...jz b4 ni pernah cakap..ciknana ni tergolong dalam perempuan yang ingin kan sesuatu yang bermakna..yang rasa diri dihargai..yang rasa diri disayangi...tp mungkin ada gak perempuan yang jenis tak kesah kan...tp saya tidak!! hihi....sket ngada²~lalala...walaupun ciknana tau cikarif bukan la lelaki yang jenis jiwa² gitu...tp saya bersyukur jumpe orang yang memahami saya...hahah...poyo nye!
actually pic ciknana & munge itu disnap sebelum ciknana bergerak ke pahang...my cousin tawen!..ciknana, my lil bro and my niece gerak skali nek cikbibah yang comot itu...hihi...hati rasa sedey sebab tak dapat nak tengok BFF kawen...huhu...

shaye yang dombot bermata sepet and my niece yang dah besar perangai bebudak..!
my adik yang bajet bagus!hahah
 **ce tengok pic ciknana+niece agak x de seni kan? apis yang tukang amik...
       ce tengok pic apis tu..chantek je awan tu...ciknana yang amik..hahah

5 jun..ciknana dapat 5 jemputan kawen..giloss...my BFF, my ex DTKmate..anak pakcik ofis..cik kiah wani..and my kezen....fening jap nak pilih mana satu nak pegi....t
p ciknana pilih my kezen...sebab..dia jemput dari bulan 12 tahun lepas...my BFF daya plak..ciknana dah inform awal2 ciknana pi belah lelaki...hihi...yang ciknana tak dapat hadir tu...sori sesangat...kalo dekat² boley gak sampai² kan....

CONGRATS untuk semua perantin yang kawen bulan JUN ni oke!

**25hb ni ada lagi satu jemputan kawen..ni lagi la BFFEEE...hihi...yela..sekelas dari start form 1-form 6 +sekelas politeknik.. sewa rumah sesama dari form6 and masa blaja kat poli~gaduh  baik, perang pastu baik so ini WAJIB pergi kalo takde aral melintang...insya'Allah..


6 comments:

CikBulat said...

wah ! bahagia bebenor dapat bunga, minta sekuntum.
(tak pernah dapat. waaa!)

Cik Lijah - BuKan PuTerI CinDeReLla said...

hepi besday dear.....
semoga tahun ini lebih bermakna buat ciknana, sentiasa di bwh lindunganNya....dan gembira...(^^)

ciknana said...

cikbulat....hak3..sekuntum je? cukup ke? hihi...

ciknana said...

cikLijah...terima kasih....amin...insyaAllah

anismelon said...

best nye sis..nak gk..nk gk..nanti bg anis lak erk..ekeke...happy belated besday..moga panjang umo..murah rezekit..berbahagia selalu..amin..:)

ciknana said...

hak3...nnt bfday anis shaya bagi dalam mimpi ea...hihi