May 30, 2011

One Lovely Blog Award

Wohoaaa....dapat award..tak sangka..tak sangka...
bukan ape...seyes tak sangka...sebab ciknana ni bukan la blogger tegar..yang hari² hapdet blog ni...
tp tak sangka...ada gak orang ingat kat ciknana...

hockay..ada tugasan yang perlu diselesaikankan...hihi..prosedur untuk penerimaan award...perh..macam terima darjat diraja gitu...hihi...

memula... kite kena copy imej award ni....



ni la award nye..♥
pastu.. Buat link pada pemberi award..
ohhhh... terima kasih banyak²..to Cik Lijah-Non Cinderella..ske tengok belog awak yang slalu wat DIY tu..hihi..

pastu..kena bgtau 7 perkara berkaitan diri anda...adei...banyak nye...hihi

1st....seorang yang sensitif....semua nye la sensitif...perasaan sensitif...kulit sensitif...hihi...tak boley orang salah cakap..nt saya sentap...huhu...tak boley pakai sebarang produk muka..nnt jurujerawat tumbuh cam cendawan lepas ujan...huhu

2nd..bila dah sensitif tu..maka dengan itu..saya suka menyendirikan diri..bila ada orang menguris, menyakitkan hati saya..kononnye tenang kan hati dan fikiran gitu..hihi

3rd..dalam proses nak pindah keje ke Cyberjaya...tp sayang nak tinggalkan Johor Bahru...
dah nak kawen kan..so nnt dah kawen senang...tak payah nak ber PJJ..perhubungan jarak jauh..

4th...saya tak suka tengok movie mahupun drama yang berkaitan dengan hantu..pembunuhan..yang thriller²..mmg tak minat langsung...bukan penakut...cuma nnt takut terpengaruh dengan benda² yang negatif...hahah

5th..tak suka kelam kabut..tp slalu buat keputusan last minit...abile kelam kabut haru biru la hidup...emosi pun terganggu...maka sentap melana diri..hahah...selalu macam tu...tah bile nak berubah...

6th...saya tak suka binatang...kucing ke ayam ke hamster ke hape...mmg tak berminat langsung...hahah...tak suka je tau..bukan benci binatang...slalu gak la tolong kucing² liar kat umah tu..bg makan..tempat tido..tp kalo suh pegang..no!

7th....anti giler dengan ular..katak..cicak dang ape2 je bintang yang serupa dengan binatang tersebut..hahah..seyes anti gile...geli seh....perh..kalo terjumpe tu..saya boley bertindak di luar kawalan...hahah

then..Tag 15 blogger pilihan anda..alamak banyak nye cik lijah oiii....saya nye follower begitu ciput skali...huhu..so dapat kesan separuh je...huhu


last one..kena bagi sebab nape tag dowang...
sebab saya ni tak ske memblog...tp slalu gak la memblog walking blog² anda....hihi
sekian terima kasih...hihii....


2 comments:

.:Kiah-ohh-Kiah:. said...

hoho..tq beb!

anismelon said...

tq na share award ngn anis..heee..nanti anis terime anugerah nie erk..:)..selamat berblog..jgn combonk combonk tau..:)