March 24, 2011

♥sekian lama akhirnya....♥♥

haiiii semua...
akhirnye nana kembali membeloging...hihi...oke..
sepanjang ketiadaan nana mengepost sebarang berita...bukan la tak wat pape pun kat blog ni...
tp lebih suka blogwalking je....tengok blog bride 2 be la..mom 2 be la...
hohohoho...macam² yang nana baca...fuhh...

bercerita pasal mom2be..15hb Feb 2011 a.k.a cuti maulidur rasul...agak basi la cerita ni...tp nak cerita gak..hihi
i got new nephew...ohhhh...٩(●̮̮̃•)۶..sooo excited walaupun ni anak buah yang ke 11.....hihihi..mana tak nye... 6 tahun family nana tak de budak kecik.....tahun ni bertambah sorang bajet duit raya..hihi..
he's name..MUHAMMAD HADIF AMSYAR.....i loiike...suka panggil dia amsyar...
cam terfall in love dengan dia...

a few wiks ago..nana ada datang lawat dia kat Felda Palong..umah MIL abg man..lupe la palong bape..myb palong 10 kot..hihih.....
masa tu nana tengah demam selsema..tp selamba badak je pi bobo (kiss) amsyar...
org len takde la plak excited cam nana...terover acting sket...hihi...
 ✿◕ ‿ ◕✿..


hye...nama saya Hadif Amsyar...hihi,,
saya tengah tito..tp ciknana amik pic plak..
tak sempat nak cenyum..


yang gurl rambut ketak² tu..kakak amsyar...Amirah Qasrina...
dia la anak buah ke 10 nana..
dan dia la yang selalu jd teman dating ciknana♥cikarip..
hoho..soo shy..@(ᵕ.ᵕ)@   

aiceh....ada gaya mom2be tak?
oh tidak!!!





oke...nxt time story lagi...bubye..♥♥♥

4 comments:

InMineDotCom said...

mom2be?...hehehhehe

ciknana said...

awat nye?

MOnSter KEkhai said...

huhuhu.....cuteeeee.....

ciknana said...

hoho...tenkiu bigbro~..hihi